Waarom ons advies?

Meer dan 12 jaar ervaring in het leveren, monteren, onderhouden en repareren van kunststof kozijnen. Kwaliteit, klantgericht denken, vakbekwaamheid en een deskundig, vriendelijk advies vanuit de praktijk.
Dit zijn dé redenen waarom u een vrijblijvende offerte aanvraagt of het contactformulier invult.

Vanuit onze vestigingsplaats Assen zijn wij werkzaam in de wijde omgeving. Op aanvraag zijn wij u ook tot dienst buiten de provincies Groningen, Drenthe, Friesland.

Voor welke diensten en producten kunt u bij ons terecht?

  • Kunststof kozijnen, ramen en deuren;
  • Een schuifpui of openslaande deuren;
  • Kunststof en polyester dakgoten;
  • Windveren;
  • Gevelbekleding;
  • Dakrand panelen / boeidelen;
  • Dakkapellen;
  • Dakramen.

Onder de menu-optie 'Wat bieden wij u' hebben we alle hierboven genoemde diensten kort, maar helder, voor u beschreven.


Samenwerkingsverband

Mede dankzij de samenwerking met Hartema Montage waarborgen wij de snelle oplevering van onze projecten. Zij kennen de weg naar de juiste leveranciers waarbij gelet wordt op kwaliteit en de prijs. Goed inkopen scheelt u geld! (www.hartemamontage.nl)

Wij houden ervan om dicht bij de bron te zitten! Alle kozijnen, ramen en deuren die we leveren zijn voorzien van een KOMO-attest-met-certificaat. Daarmee wordt de wind- en waterdichtheid gegarandeerd. Een perfecte isolatie dus!


Uw adviseur

Ik ben Sander Wijers. Ik ben úw adviseur in aluminium- en kunststof kozijnen! Naast het geven van de juiste en begrijpelijke adviezen, werk ik net zo graag mee in het veld. Daarmee houd ik direct de voortgang in de gaten en kan er snel geschakeld worden.

Wij geven niet alleen advies bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen, maar ook voor de juiste onderhouds- en reparatie werkzaamheden rekent u op onze deskundigheid. Neem contact met ons op: 0592-421371

Tevens kunt u ons vinden via www.kozijnenassen.nl en www.kunststofkozijnenassen.nl

Contactformulier

Plaats een vinkje voor "Ik ben geen robot" en klik op verstuur.