Kozijnen, ramen en deuren

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen zijn de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen. Dit komt omdat een kunststof kozijn vele voordelen met zich mee brengt. Kozijnen van kunststof kunnen in vele vormen en maten en in verschillende diktes aangeleverd worden, zodat ze precies bij uw huis en uw voorkeuren passen. Ook zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u graag kunststof kozijnen maar met de uitstraling van een houten kozijn, dan kan dit ook! Wij leveren de kozijnen ook met houtnerf. Onze kunststof kozijnen zijn de kozijnen die aansluiten bij uw wensen op het gebied van comfort en energiebesparing. Naast deze voordelen zijn kunststof kozijnen ook onderhoudsvriendelijk. U hoeft ze nooit meer te schuren of te verven, maar ze behouden jarenlang een uitstekende kwaliteit.

Aluminium kozijnen
Aluminium kozijnen zijn geschikt voor iedere woning. Een voordeel van aluminium kozijnen is dat de kozijnen van erg sterk materiaal zijn. Bij grote raampartijen kunnen deze kozijnen een oplossing zijn, omdat ze het gewicht makkelijk aankunnen. Daarnaast zijn aluminium kozijnen door het sterke materiaal inbraak- én brandwerend, waardoor uw woning nog veiliger wordt! Naast deze voordelen zijn aluminium kozijnen ook een duurzame keuze. Aluminium wordt namelijk volledig hergebruikt. Met gerecyclede aluminium kozijnen draagt u bij aan een beter milieu.
Verder zijn aluminium kozijnen onderhoudsarm. Ze roesten en rotten nooit. Daarnaast stoot aluminium stof en vuil af waardoor de kozijnen langer schoon blijven. Als laatste zijn aluminium raamkozijnen in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zowel in speelse vormen als in strakke lijnen, in sobere basisvormen of traditionele rustieke stijlen. Door deze verscheidenheid aan stijlen kunt u de kozijnen vinden die het beste passen bij uw woning.

Deuren
De deur van uw woning is de entree. Het model, de kleur, de stijl van de deur geeft sfeer aan uw woning. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten deuren. Wij hebben voor elke woning de deur die bij uw stijl past en kunnen uw huis voorzien van moderne deuren, met veel strakke en rechte lijnen of juist van klassieke deuren voorzien van een authentieke profiel. Naast het feit dat een deur uw stijl weergeeft, is een deur er ook voor om u te beschermen tegen ongewenst bezoek. Bijna alle deuren zijn daarom gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasses en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.  

Ramen
Bij ramen wordt er onderscheid gemaakt tussen enkel glas, dubbel glas en driedubbel glas. Enkel glas is het eenvoudigste soort glas en bestaat uit één glaslaag. Hierdoor is dit glas goedkoper in aanschaf, maar het gebruik van enkel glas is wel duurder als we letten op de isolatiewaarde. Dubbel glas is het meest populaire glas dat voor ramen wordt gebruikt. Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen waardoor de isolatiewaarde hoger ligt.
Driedubbel glas heeft van alle soorten de hoogste isolatiewaarde en is het sterkst. Naast de isolatiewaarde van het glas heeft het ook zonwerende, geluidswerende, brandwerende en inbraakwerende functies. Wij beschikken over een ruime keuze aan glas zodat wij u kunnen bieden wat het beste bij uw woning past. 

Contactformulier

Plaats een vinkje voor "Ik ben geen robot" en klik op verstuur.